Camere

Hotelul dispune de 24 de camere single, dintre care 12 pot fi transformate în double și de un apartament cu 2 camere .

Apartamentul și camerele noastre oferă facilități de ultima generație, cum ar fi televizor LCD prin cablu, microclimat individual controlat, minibar, seif, băi dotate cu cabină de duș cu saună, hidromasaj, radio, jocuri de lumini, alarmă, paturi confortabile, uscator de par, telefon, radio/desteptator, internet wi-fi gratuit.

In incinta hotelului avem spații special amenajate pentru fumători.  

Camere single

Hotelul Grandis Apulum dispune de 24 camere single, cu pat matrimonial. Accesul spre camere se poate face folosind liftul sau scările interioare. Designul, ambianța primitoare și confortul sunt unii din factorii ce vor face ca vizita dumneavoastră la noi să fie una de neuitat.

Camere double

12 din camerele hotelului  pot fi transformate in camere double twin. Accesul spre camere se poate face folosind liftul sau scarile interioare. Camerele spatioase si serviciile exceptionale vă vor face sejurul mult mai plăcut.

Apartament

Acesta este situat la etajul 4 al hotelului iar accesul spre camera se poate face folosind liftul sau scarile interioare. Apartamentul este format dintr-un dormitor spațios și confortabil și o cameră de zi luminoasă și liniștită.