Camere

Hotelul dispune de 24 de camere single,dintre care 12 pot fi transformate in double si un apartament deluxe.

Apartamentul si camerele noastre ofera facilitati de ultima generatie, cum ar fi televizor LCD prin cablu, microclimat individual controlat, minibar, seif, bai dotate cu cabina de dus cu sauna, hidromasaj, radio, jocuri de lumini, alarma, paturi confortabile, uscator de par, telefon, radio/desteptator, internet wi-fi gratuit.

In incinta hotelului avem spatii special amenajate pentru fumatori.

Si anume, pe terasa acoperita a hotelului, la iesirea principala din hotel si la iesirea secundara din hotel.

Camere single

Hotelul Grandis Apulum dispune de 24 camere single. Accesul spre camere se poate face folosind liftul sau scarile interioare. Designul, ambianta primitoare si confortul sunt unii din factorii ce vor face ca sederea dumneavoastra sa fie una de neuitat.

Camere double

12 din camerele hoteului  pot fi transformate in camere double. Accesul spre camere se poate face folosind liftul sau scarile interioare. Camerele spatioase si serviciile exceptionale va vor face sejurul mult mai placut.

Apartament deluxe

Acesta este situata la etajul 4 al hotelului iar accesul spre camera se poate face folosind liftul sau scarile interioare. Apartamentul este format dint-un dormitor spatios si confortabil si o camera de zi luminoasa si linistita.