Rezervări

Termeni și condiţii de rezervare hotelieră

Plata: se poate efectua prin transfer bancar, cash la Receptie sau cu carti de credit acceptate (Visa Electron, Visa, Maestro, MaterCard). Plata se face in LEI, EUR sau in USD la cursul hotelului.

Pentru grupuri si evenimente speciale va rugam sa ne trimiteti solicitarea dumneavoastra la adresa noastra de e-mail: hotelapulum@yahoo.com

Rezervarile vor fi garantate de catre hotel pana la ora locala 18:00 – data sosirii si vor fi anulate din sistem daca rezervarea nu este garantata de o companie / agentie de turism sau cu un card de credit valabil la data rezervarii.

Daca o rezervare garantata se anuleaza dupa aceasta ora, se percepe o penalizare echivalenta cu contravaloarea primei nopti de cazare. Pentru anularile cu 24 ore inaintea datei de sosire nu se percep penalitati.

Hotelul Grandis Apulum garanteaza securitatea si confidentialitatea tuturor datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Datele dumneavoastra personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Puteti face rezervari completand formularul alaturat sau direct prin trimiterea solicitarii pe adresa de e-mail: hotelapulum@yahoo.com